THE BALM DESERT BRONZER-ALLIK

 Merahabalarr... Bu yazımın konuğu The Balm Desert Bronzer-Blush. The Balm öncellikle marjinal tasarım ambalajlarıyla dikkat çekiyor. Menşei Amerika ve başarılı ürünlere sahip marka; ülkemizde Gratisler'de satılmaktadır.

 Ürüne geri dönersek hem bronzer hem allık olarak kullanabileceğiniz sıcak altonlu bir pudra. İçinde çok küçük ışıltılar bulunduruyor fakat yüze direkt olarak transfer olmuyor. Çok yumuşak yapıya sahip, oldukça kolay dağılıyor ve dalgalanma, çamurlanma gibi görüntüye sebep olmuyor.


                                        The Balm Desert Bronzer- Eskecare                                                
 Çok pigmentli olduğundan fırçaya azıcık almak gerekiyor yoksa dağıtması zor oluyor ve fazla fazla görünüyor. Çok hafifçe tozutuyor ama beni pek rahatsız etmedi. Kontür uygulaması yapmadan kontürümsü görüntü oluşturarak elmacık kemiğimi belirginleştiriyor. 

                                     The Balm Desert Bronzer- Eskecare
                                                        
 Çıplak tene uygulandığında kalıcılığı oldukça az, herhangi bir ten ürünü üzerinde 5-6 saat kalıyor kısacası gün sonunu götürmüyor. Fondöteniniz ıslak bitişli ise uygulama yapacağınız bölgeye hafifçe pudra sürmenizi öneririmm. Aksi halde fırçayı ilk değdirdiğiniz bölgede sabitleniyor ve dağıtması biraz güç oluyor. 

 Bronzer veya allık olarak kullanmak sizin ten renginize ve zevkinize göre değişir. Benim tercihim görseldeki gibi yanağıma hafifçe uygulayarak yüzüme renk katması. Ten ürünlerinde net renk ve görüntüden hoşlanmıyorum biraz daha bu konularda doğal durmasından yanayım. Ekstra olarak göz kapağınızın katlanma bölgesinde de oldukça güzel ve başarılı şekilde far görevi de görüyor.   
     
The Balm Desert Bronzer- Eskecare
                                                    
 6.4g olduğundan oldukça bereketli evladiyelik denilen cinsten bir ürün. Ambalajı hızlı kirlenmeye müsait ve temizlenmesi de pek kolay değil. Aldığınıza pişman olmayacağınız fiks ürünlerden biri. Artan kozmetik fiyatlarına karşın indirimde almanız daha mantıklı olacaktır.  The Balm ürünleri sadece Gratislerde satıldığı için ürün için tek linkini ekliyorum.

                                                                 Ürün Linki: Gratis

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FLORMAR FULL COLOR OJE SERİSİ - RENKLERİ

BEE BEAUTY HAVYARLI SİYAH KİL MASKESİ

MAYBELLİNE FİT ME FONDÖTEN