MAYBELLİNE FİT ME FONDÖTEN

 Merahabalar... Bu yazımda Maybelline Fit Me Matte Poreless fondöteni inceleyeceğim. Uzun zamandır kullandığım ve her zaman elimin altında olan bir ürün. İndirimlerde buldukça stokluyorum.


Maybelline Fit Me Fondöten - Eskecare

 Öncellikle incecik, su gibi akışkan yapısı var. Az ile orta kapatıcılığa sahip; akneli cildiniz varsa istediğiniz kapatıcılığı büyük ihtimalle vermeyecektir. Bunun yerine cildeki renk eşitsizliğini alan cilde ağırlık vermeyen hafif bir fondöten. 
Ürünü fırça ile dağıtınca kapatıcılığı biraz daha artıyor, mat bir görüntü veriyor; sünger ile uygulayınca daha nemli bir bitiş veriyor. Genel olarak dağıtması yüzde oturması oldukça başarılı.
                       
Maybelline Fit Me Fondöten - Eskecare

Daha çok normal- karma ciltlere yönelik. Yağlı ciltlilerde bir süre sonra yağlanmaya bağlı uçma yaşanabilir. Çok kuru ciltlerde ise pullanma durumu oluşabilir. Kalıcılığı için ise orta diyebilirim bu cilt tipinize ve kullandığınız baz- pudraya göre değişebilir. 

Bu fondötenin en güzel yanı renk tonunun gayet açık olması, benim elimdeki 110 Porcelain rengi. Çok açık tenliler bilir Türkiye'deki kozmetik piyasasında açık tonu renk bulmak biraz zor çünkü ya çok pembe altonlu yada koyu renkli ürün bulunmakta. Rengini daha iyi algılayabilmeniz için Maybelline Fit Me Kapatıcının 10 rengini ve Maybelline Anti Age Eraser Kapatıcının 03 Fair rengini de swatchladım. 

Maybelline Fit Me Fondöten - Eskecare
Ürün oldukça ince yapılı  

 Toparalayacak olursam herkesin beklentisi farklı olduğu için mağazada denemenizi öneririm ben oldukça memnunum. Ürünün linklerini ekliyor olacağım. 

                                                       Ürün Linki: Gratis  Watsons Eve Cosmetica 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FLORMAR FULL COLOR OJE SERİSİ - RENKLERİ

BEE BEAUTY HAVYARLI SİYAH KİL MASKESİ