AVON ALIŞVERİŞİM FONDÖTEN-PUDRA-KAPATICI

 Bugün sizlere Avon'dan aldığım bir kaç üründen bahsedeceğim. Avon herkesinde bildiği üzere katalog üzerinden satışı yapılan, sık sık indirimlerde bulunan, hemen hemen herkesin elinde bir ürünü bulunan bir marka.

                                                   Avon


 Öncellikle Ideal Flawless Mat Görünüm Veren Fondötenden başlayacağım. Bu fondötenin içinde SPF 15  koruması bulunmakta. Akışkan yapısı olduğu için ilk kapağı açtığımda çok fazla ürün çıkmıştı. İlk uygulandığı anda kapatıcılığa dair hiçbirşey görünmüyor sonradan pudaralaşıp matlaştığında - ki yoğun bir matlık değil- kapatıcılığı az ile orta arasında oluyor.



                                                Avon ideal flawless

 Bu fondöteni karma veya normal ciltlerin sevebileceğini düşünüyorum. Gün içinde T bölgemde hafif parlama yapabiliyor fakat karma ciltli olduğum için alıştığım bir durum. İnce yapılı olduğundan yüz ile güzel bütünleşiyor, kalıp gibi durmuyor. Ayrıca en açık renginin bana iki ton koyu geldiğini de belirteyim.(30ml)



                                                            Avon ideal flawless

        
                                                                                                                                  
   Bahsedeceğim ikinci ürün ise Ideal Flawless Sıkıştırılmış Pudra... Fırçanızı değdirdiğinizde fazla ürün gelmemesi sizi deyimleşmiş kek görüntüsünden kurtarıyor. Geniş-büyük bir fırça ile hafifçe yüzüme dağıtıyorum böylelikle un un durmuyor.


                                                avon Ideal Flawless Sıkıştırılmış Pudra

                                                       

  Sabitleme-yağlanmayı engelleme konusunda ise orta başarılı diyebilirim sabah yapılan bir makyajı öğleye kadar rahatça yüzde tutabiliyor. T bölgesi gün sonuna doğru elbette yağlanmaya başlıyor. Ten rengim çok açık olduğu için çoğu ten ürünü bende koyu kaldığı halde bu pudranın "Fair" rengi yüzüme koyu gelmedi. Renkli bir pudra olduğu için fondötenizin kapatıcılığını artırıyor, bazen sadece yüzüme pudra sürüp çıkıyorum. Çoğu pudrada olduğu gibi içinde daire şeklinde sünger bulunuyor. Ambalajının en güzel tarafı içinde ayna bulunması. 



                                                     avon Ideal Flawless Sıkıştırılmış Pudra


                                                                           

                                                                
  Bahsedeceğim üçüncü ve son ürün ise Color Trend Likit Kapatıcı. Neye niyet neye kısmet olan bu ürünü sivilce ve göz altı morluklarımı kapatmak için satın aldım. Normalde belirgin olmayan göz altı morluklarım ten rengimi cilt ürünleri ile eşitlediğinde buradayım diyor. Fakat bu kapatıcının en açık tonu olan "Light" rengi bile o kadar koyu ki! Üstelik renk seçeneği olarak iki ton bulunuyor. 


                                                          avon color trend likit kapatıcı



 Bende değerlendirmek için damarlı ve hafif pembe olan göz kapağımı nötrlemek için kullanıyorum.Tende turuncu kalmasından dolayı corrector olarak da kullanılabilir. Ürünün ne kremsi ne de pudramsı yapısı var. Şu anlık göz kapaklarım için iş görüyor. (15ml)  


                                                     avon color trend likit kapatıcı

                                                                         

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FLORMAR FULL COLOR OJE SERİSİ - RENKLERİ

BEE BEAUTY HAVYARLI SİYAH KİL MASKESİ

MAYBELLİNE FİT ME FONDÖTEN