GOLDEN ROSE PROFESSİONEL PALETTE EYESHADOW

Merhabalarrr! Bugün Golden Rose Professional far paletini yorumlayacağım. Öncellikle içlerindeki 5 tane sedefli far bulunmakta. Renkleri bakımından günlük kullanıma ve farklı şekilde kombine etmek mümkün.(Görseldeki 103- Brown Line) 

  Pigmentasyonu yerinde diyebilirim; şöyle ki ilk uygulamada rengini çok güzel veriyor çoğu farda olduğu gibi farı dağıttıkça rengini hafifçe kaybediyor. Sonrasında farı tekrar uygulamak isteyebilirsiniz. Bu far paletinin en güzel tarafı tozutma yapmaması böylece ten makyajınızı rahatça önceden yapabilirsiniz.


                                                 Golden Rose Professionel Palette Eyeshadow-Eskecare


 İçerisinde çok hafif pembelik bulunduran ilk rengi göz pınarlarınızı aydınlatmak için kullanabileceğiniz gibi kaş altlarında,dudak üstlerinde de oldukça hoş görünüyor. 


  İkinci olarak bulunan altın rengi favorim. Bu rengi göz kapağımın tamamına veya en çok da göz pınarımdan göz kapağımın ortasına doğru geçiş yapmak için kullanıyorum. Rengi abartısız ve günlük kullanım için uygun olduğundan özellikle renkli gözlerdeki aydınlık duruşunu çok beğeniyorum. 


 Üçüncü ve dördüncü farları göz kapağının tümüne sadece bu farı kullanıp kenarları dağıtıktan sonra bol maskara ile uygulanabileceği gibi farklı farlarla da oldukça uyumlu ve güzel duruyor.


                                               Golden Rose Professionel Palette Eyeshadow-Eskecare

 Son renk olan kahverengiyi ise birçok şekilde kullanılabilir. Alt veya üst kirpik diplerine uygulayabileceğiniz gibi gözünüzü nötrledikten sonra katlama bölgesine renk katmak için kullanabilirsiniz. Veya gözünüzün dış kısmını koyultmak için de oldukça başarılı.


 Bu far paletinden çok memnun olduğum için diğer paletlerine de bakmayı düşünüyorum. Özellikle içinde mürdüm rengi olan paletinde gözüm var 
😂 Dolayısıyla far paleti arayışında olanlara bakmalarını tavsiye ederim.


                                                                    Ürün Linki: Golden Rose Watsons Eve




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FLORMAR FULL COLOR OJE SERİSİ - RENKLERİ

BEE BEAUTY HAVYARLI SİYAH KİL MASKESİ

MAYBELLİNE FİT ME FONDÖTEN