REVLON COLORSTAY FONDÖTEN

Tekrar merhaba! Bugün Revlon markasına ait Colorstay Fondöteni hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım. Öncellikle bu fondöten kuru-normal ve karma-yağlı ciltliler için cilt tipi seçeneği bulunuyor. Koyu kapaklı olan karma-yağlı ve saydam renkli kapağa sahip olan kuru-normal ciltliler için olduğundan satın alırken dikkat etmenizi öneririm. Fondötenin yenilenen dış görünüşü ile artık şişesinde pompası da bulunuyor. Bu fondötenin her iki çeşidini de denediğim için düşüncelerimi kıyaslayarak maddeler halinde yazacağım.

        

Karma-Yağlı Ciltliler İçin 


◆Kapatıcılığı aslında sizin elinizde olan bir ürün. Bir-bir buçuk pomba ile orta; iki-iki buçuk pompa ile çok kapatıcılığa ulaşabilirsiniz. 

◆Mat bitişe sahip olsada cildinizde yapay bir görüntü oluşmuyor. Yüzümde ağırlık gerilme gibi sorunlar da yaşamadım. 

◆Gün içinde cildiniz parlıyorsa bu ürün ile minimuma indirebilirsiniz. Bir de hafifçe pudra geçerseniz mükemmel ikili oluyor. 

◆Karma ve yağlı ciltliler olarak genel sorunlarımızdan biri de maalesef ten ürünlerinin yüzümüzden uçmasıyken bu fondötenin kalıcılığı kesinlikle sizi memnun edecek derecede başarılı. 

◆Çok açık tenli olduğum için çoğu ürün bende yarım-bir ton kadar koyu kalsa da bu ürünün 110 Ivory rengi tenimle tam uyuştu.
                                        
Kuru-Normal Ciltliler İçin 

◆Eğer cildiniz cidden çok kuru ise bu fondöten sizde pul pul durabilir. Normal ise iyi nemlendirilmiş cilt ile rahatça uyum sağlayabileceği gibi bazı karma-normal ciltlilerin de sevebileceği bir ürün.

◆Hissiyat olarak bu fondötenin yapısı daha kremsi olduğundan dağıtması da biraz daha kolay. 

◆Diğer seçeneğinde olduğu gibi bu üründe de yüzümde ağırlık sorunu yaşamadım hatta her ikisinde de yüzümde ten ürünü olduğunu bile hissetmedim. (Genel olarak ten ürünlerini cildimde hissetmiyorum) 

◆Mat bitişli olmadığı gibi ışıl ışıl da durduğunu söyleyemem; kendi teninizmiş havası veriyor. 

◆Karma-yağlı ciltliler için olan seçeneği daha kalın ve katı formdayken kuru-normal ciltliler için olan fondöten daha ince ve diğerine göre kısmen biraz daha akışkan diyebilirim. 

◆Kapatıcılığı ise karma-yağlı ciltliler için olana göre bir tık daha az olduğu gibi kalıcılık konusunda da diğer fondötenin gerisinde kalıyor.

◆Karma-yağlı ciltliler için olan fondötende SPF 15, normal-kuru ciltliler için olan seçeneğinde SPF 20 bulunuyor.

                                        


 Bittiğinde normal-kuru ciltliler için olanı alacağım. Uygulanması hakkında kötü yorumlar okusam da nemli bir sünger ile rahatça uygulaya biliyorum. Hatta az zamanım olduğunda elimle bile dağıtırken sorun yaşamıyorum. Nadir olarak daha ışıl ışıl durması ve yapısını inceltmek için BB Krem ile karıştırarak uyguluyorum. Herkesin cildi birbirinden çok farklı olduğu için en iyi yorum yine kendi deneyiminiz olduğu için mağazada denemenizi öneririm.


                                                                           Ürün Linki: Watsons
  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FLORMAR FULL COLOR OJE SERİSİ - RENKLERİ

BEE BEAUTY HAVYARLI SİYAH KİL MASKESİ

MAYBELLİNE FİT ME FONDÖTEN