FLORMAR SİLK MATTE LİQUİD LİPSTİCK-LİKİT RUJLAR

 Bu yazımda inceleyeceğim ürün Flormar Silk Matte Liquid Lipstick- Likit Rujlar. Sanırım Flormar'ın uzun zaman sonra öne sürdüğü en başarılı ürünlerden biri.Şimdi detaylıca rujları inceleyim.
                                                     
Flormar Silk Matte-Eskecare

 Görünümü bence Pastel Daylong rujlara oldukça benziyor. Aplikatörü çoğu likit rujlara göre daha kısa ve küçük; kimileri için dezavantaj veya avantaj olabilir. Ben tercihen küçük sevdiğim için sürümü daha kolay geliyor. Yine kıyaslamak gerekirse Pastel Daylong daha likit formda, Flormar Silk Matte köpük gibi yapıya sahip. Daha çok yapı olarak Golden Rose Longstay'e benziyor. Çok hafif bir kokusu var; güzel kokmuyor ama rahatsız da etmiyor. Uygularken kokusu burnunuza gelmiyor bile...

                                   
                                            Flormar Silk Matte 05-Eskecare
Flormar Silk Matte Likit Ruj 05
                                                   
 Diğer kozmetik ürünlerinde olduğu gibi likit-stick rujlarda da doğal görüntüden hoşlanıyorum. Dudaklarda çok yapay fazla fazla rujdan hoşlanmıyorum. Apkikatöre az ürün alarak ince bir tabaka halinde uyguluyorum. Sürdükten sonra 1-2 dakika sonra sabitleniyor, yapış yapış bir hissiyat vermiyor. Eğer birden çok kat ve kalın şekilde uygularsanız kuruma süreci uzayabilir. Dudağınız kuruysa bir süre sonra rujunuzda çizgilenme olabilir fakat ekstra fazla kurutmuyor.

                                                Flormar Silk Matte 02-Eskecare

Flormar Silk Matte Likit Ruj 02
         
 Gün içinde kalıcılığı başarılı ama çoğu likit rujda olduğu gibi yemek yiyince dudağın ortasından çıkmaya ve birazda dağılmaya başlıyor. Çift fazlı makyaj temizleyicisi veya benim tercihim bebek yağı ile kolaylıkla çıkarılıyor. Miseler su belki biraz daha uğraştırabilir. 


           Flormar Silk Matte 06-Eskecare
Flormar Silk Matte Likit Ruj 06
                                                    
 Flormar'ın kendi sitesinde toplam 16 renk seçeneği bulunmakta. Benim elimdekiler sırasıyla 05-02-06 numaralı renkler. 4,5 ml'lik şeffaf tüpler içinde muhafaza ediliyor. 02 ve 06 ile Flormar Waterproof Lipliner Dudak Kalemi 202, 05 ile yine Flormar Waterproof Lipliner'lardan 211 Dudak Kalemi ile konbine ediyorum. Uygun fiyatlı bulabileceğiniz en başarılı likit ruj serilerinden. Ürün linklerini ekliyor olacağım. 

                                                               Ürün Linki: Flormar Gratis Watsons Eve

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FLORMAR FULL COLOR OJE SERİSİ - RENKLERİ

BEE BEAUTY HAVYARLI SİYAH KİL MASKESİ

MAYBELLİNE FİT ME FONDÖTEN