LOREAL PARİS LASH SUPERSTAR RED CARPET BLACK

 Bugün ki yazımda bana konuk olan ürün Loreal Paris Lash Superstar (Red Carpet Black). Ürün piyasaya sürüldüğü andan itibaren çok ses getirmişti. Ürünün bu kadar ses getirmesinin muhtemel sebeplerinden birisi şu sıralar yer aldığı projelerle yükseliş yapan Fahriye Evcen'in reklam filminde oynamasıdır. 


                                               Loreal Paris Lash Superstar Red Carpet Black-Eskecare


 Ürünü tanıtmak gerekirse çoğumuzun da bildiği gibi bir tarafı baz diğer tarafı maskara olmak üzere iki kısmından oluşuyor. Öncellikle beyaz renkli baz kısmını sonrasında maskarasını uygulayabilirsiniz.


                                             Loreal Paris Lash Superstar Red Carpet Black-Eskecare


 Her iki tarafta da kıl fırça bulunmakta, farklı olarak maskara kısmının  fırçası daha kıvrımlı-eğimli- yapısı var. Lash Superstar bazın beyazlığını tam kapatamadığı için Red Carpet Black'in daha siyah olması ile bu sorunu giderilmesi beklensede bu seride de aynı sorun bulunmakta. Maalesef  maskarayı uyguladıktan sonra kirpiklerim gri-siyahımtırak kalıyor. 

                                             Loreal Paris Lash Superstar Red Carpet Black-Eskecare


 Deneyimlerime gelirsek baz kısmı oldukça başarılı. Maskaradan önce ön kat sürmek ekstra hacim ve yoğunluk katıyor. Maskara kısmında ise bazın beyazlığını kapatmak için üst üste katlar sürmek kirpikleri yoruyor.


 Bütünsel olarak tek tek ayrılmış gayet hacimli bir sonuç elde ettim.Gün içinde akma, dökülme gibi sorunları yaşamadım.


 Maskara seçimi de fondötende olduğu gibi beklentiler ve tercihler kişiden kişiye oldukça değişiyor. Maskara kısmının piyasadaki diğer ürünlerden ekstrem bir farkını göremedim.



                                               Loreal Paris Lash Superstar Red Carpet Black-Eskecare


 Kesinlikle aldığıma pişman olduğum, kullanışsız bir ürün değil. Belirtiğim gibi kıllı ve eğimli fırçalardan hoşlananlar için mükemmel bir maskara tercihi olabilir.

                                                                  Ürün Linkleri: Gratis Cosmetica Trendyol




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FLORMAR FULL COLOR OJE SERİSİ - RENKLERİ

BEE BEAUTY HAVYARLI SİYAH KİL MASKESİ

MAYBELLİNE FİT ME FONDÖTEN